2019.05.25. u17 | u15
Újabb trófea kerül a vitrinbe.
Bajnok az U16-os csapat

Jugovits Péter és Perger András irányította csapat hibátlanul lett bajnok a megyei U16 idei kiírásában. Mindemellett a bajnokság gólkirályát is a VFC USE adja, Rédling Kevin személyében, aki egymaga 72 találattal járult hozzá a sikerhez. 

Jugovits Péter edző:
Hosszú, de eredményes szezonon vagyunk túl. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült ez az évad. Büszke vagyok a srácokra, akik minden meccsen maximálisan odatették magukat. Valamint köszönöm a segítséget Perger Andrisnak, nagyon jó volt vele dolgozni.
Gratulálok mindenkinek, aki pályára lépett idén az U16-ban, Kevinnek pedig a gólkirályi címhez is!

Rédling Kevin:
Nagyon örülök, hogy veretlenül megtudtuk nyerni az U-16-os bajnokságot. Legjobban az tetszett, hogy jó hangulatban teltek a meccsek. Számomra minden mérkőzés fontos ezért az itteni gólkirályi címnek is nagyon örülök. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített benne! Próbáltam viszonozni, gólpasszokkal segíteni azokat a srácokat is, akik még nincsenek az „A” keretben, de nagyon sokat hozzátettek a bajnoki címhez és kívánom nekik, hogy jövőre több lehetőséghez jussanak. Köszönöm nektek és szép volt fiúk!