2019.06.24. Egyéb
Díjazták a legjobbakat
Évzáró

Jó hangulatú, családias évzáró és díjátadó ünnepségre került sor szombaton a kislődi kalandparkban.
A hosszú és kemény bajnoki idényt összegezve Óvádi Péter országgyűlési képviselő, Szabó Péter sportigazgató, Lantai Balázs szakmai igazgató, Rugovics Vendel női szakágvezető és Irmes Zsolt elnökségi tag tartott rövid évértékelőt, megköszönve a gyerekek, az edzők és természetesen a szülők munkáját és gratulált elért sikerekhez.
Ezután következett a nap talán legfontosabb eseménye, a kupák, érmek és különdíjak átadása.
Bajnokságban szereplő csapataink közül bajnoki címet szerezett Palotai Nándor U19-es, Jugovits Péter U16-os valamint Rugovics Vendel leány U16-os csapata.
Ezüstérmes lett Kozma Csaba U15-ös, Fischer Norbert U14-es és Donát Máté leány U19-es alakulata. Míg a dobogó harmadik fokára állhatott fel Perger András U17-es, Nagy László U13-as és Varga Tamás U12-es legénysége.
Szép számmal kerültek kiosztásra az egyéni elismerések is, hiszen aranycipőt vehetett át az U16 leány bajnokságban elért 39 találatért Csizmadia Zsófia, míg a fiúknál gólkirály lett az U19 III. osztályban 50 góllal Reizinger Bence, az U14 II. osztályban 62 góllal Kelemen Ádám, valamint két bajnokságban, az U16 megyeiben 72 illetve az országos U17 III. osztályban 65 alkalommal is eredményes Rédling Kevin.
Emellett a klub köszönetét fejezte ki az „elballagó” 2000-es születésű játékosainak, remélve, hogy felnőttként is hasonlóan szép eredményeket érnek el, mint a nálunk eltöltött évek alatt.
Edzőink közül külön elismerésben részesült az egészéves munkájáért Farkas László és Palotai Nándor.
A versenykorosztályok mellett a fiatalabb srácaink is szép sikereket értek el a korosztályokra kiírt Bozsik tornákon, hazai és határon túli rendezvényeken, valamint a téli futsal bajnokságban, ahol Kelemen Miklós csapata országos 3. helyen végzett.
A nap további részében a szórakozásé volt a főszerep, hiszen egy finom ebéd után a gyerekek szüleikkel és edzőikkel birtokba vették a kalandparkot.

Gratulálunk mindenkinek! Hajrá VESZPRÉM!

Képek