2022.12.17. u13
Jó egyéni teljesítményekkel, hibátlan mérleggel abszolválta a Gusto 13 Bistro&Delicate U13 Futsal Téli Torna első fordulóját az U13-as együttesünk.
Mindössze három gólt kaptak

Bényi Kálmán tanítványai egy héttel karácsony előtt is koncentrált produkciót mutattak. A B csoportban az FC Ajka Zöld, az FC Zirc és a Gyulafirátót SE gárdái nem tudták felvenni a versenyt a veszprémiekkel.
Az első meccsen az FC Ajka Zöld együttese ellen már a félidőben 14-0-ra vezettek a mieink, végül 24-0-ás győzelmet értek el. Az összecsapáson valamennyi mezőnyjátékos betalált, ráadásul mindenki többször is. Vörös Norbert öt, Hajdu Gergő, Horváth Károly és Jáger Bence négy-négy-négy, Csima Alex három, Borbély Zalán és Bényi Péter két-két gólt szerzett.
Az FC Zirc ellen az első játékrészben 4-0-ra vezettek a mieink, majd 10-1-es győzelemnek örülhettek. Jáger Bence és Bényi Péter három-három találatot ért el, Vörös Norbert kétszer, Hajdu Gergő és Borbély Zalán egyszer talált be.
A Gyulafirátót SE ellen az első etapban 6-0-ás előnyt szerzett a VFC USE, a végeredmény 8-2 lett. Csima Alex négyszer mattolta az ellenfél kapusát, Bényi Péter háromszor volt eredményes, Hajdu Gergő pedig egyszer.
A veszprémieknek legközelebb január 7-én kell pályára lépnie.