2023.11.11. u16
Ezúttal nem kedvezett a szerencse az U16-os együttesünknek, amely az országos alapbajnokságban a Békéscsaba otthonában ikszelt.
Döntetlen a sereghajtónál

Békéscsaba-VFC USE

3-3 (1-1)

Békéscsaba. V.: Kiss A. Békéscsaba: Kovács T. – Lyachó, Egri (Földvári-Nagy 50.), Molnár Ö., Kolarovszki, Szklenár, Takács Á. (Hoffmann 67.), Lázár, Paulik, Oláh, Aradszki (Sáfián 80.). Edző: Balog Zsolt.

VFC USE: Eszenyi – Szalay, Budai, Horváth P., Eichberger (Micskó 60.), Hideg, Fekete, Orvos-Nagy (Morauszki 46.), Gadanecz, Lencsés, Zsámpár. Edző: Kozma Csaba.

Gólszerzők: Paulik 21., Szklenár 87., Lázár 89., ill. Fekete 45., Eichberger 55. (11-esből), Gadanecz 59.

A sereghajtó Békéscsaba otthonába látogatott el a nyolcadik helyen álló U16-os csapatunk. A mérkőzés első felében a hazaiak domináltak, a 21. percben meg is szerezték a vezetést. A gól után azonban egyre jobban magára talált az együttesünk és a félidő utolsó percében kiegyenlített.

A szünet után büntetőből átvettük a vezetést, sőt Gadanecz góljával 1-3-ra alakult az állás. A hajrá azonban a Békéscsabának sikerült jobban és óriási szerencsével kiegyenlített.

Kozma Csaba: - Idei legjobb játékunkkal pontot hoztunk a Viharsarokból. Hetek óta javuló játékunk miatt maximálisan bíztam a pontszerzésben, de akár a győzelem is benne lehetett volna. Dühös vagyok, mert a vége előtt 8-10 perccel még vezettünk 3-1-re. Sajnos az egyéni koncentrációs hibák miatt sikerült visszahozni a mérkőzésbe a Békéscsabát, így viszont nem egy pontot szereztünk, hanem ott hagytunk kettőt.