2024.03.02. u16
Az élvonalban szereplő Diósgyőrrel szemben az utolsó pillanatig partiban volt az U16-os csapatunk, ám végül búcsúzni kényszerült az U16-os kupából.
Hősies küzdelemben estünk ki

VFC USE-DVTK

2-3 (0-1, 2-2)

Veszprém. V.: Fehér. VFC USE: Pap – Szalay, Budai (Wittmann 60.), Horváth P., Eichberger (Micskó 60.), Hideg B. (Szigeti 119.), Fekete, Orvos-Nagy, Lencsés (Morauszki 91.), Albrecht (Kálmánfi 106.), Zsámpár. Edző: Kozma Csaba.

DVTK: Molokopieiev – Farkas, Szabó M., Juhász (Vakuiak 106.), Lengyel (Khier 91.), Varga, Meggyesfalvi (Zsilvölgyi 60.), Bordás, Ádám (Oláh 60.), László S., László Zs. (Gulácsi 112.). Edző: Icsó Zsolt.

Gólszerzők: Fekete 64., Lengyel 70. (öngól), ill. Bordás 34., Varga 50., László 106.

Kozma Csaba: A tavasz első tétmérkőzése volt, ahol a nagy múltú DVTK-t fogadtuk. Ez a mérkőzés jó értékmérő volt számunkra, hogy a játékosok mennyit fejlődtek az elmúlt fél évben. Védekezésben félidőnként két külön tervet állítottunk fel. Az elsőben visszahúzódtunk a saját térfelünkre, és felmértük az ellenfél képességeit. A másodikban viszont feljebb toltuk a védekezésünket az ellenfél térfelére. Az elképzelések annak ellenére sikeresek voltak, hogy kaptunk két elkerülhető gólt. Azonban a csapat már ott tart – taktikailag és technikailag is – hogy nem esik össze egy ilyen szituációban és 0-2-ről is képes felállni. Kiegyenlítettünk és ezután is mi domináltunk, több remek helyzetünk adódott a kapussal szemben, amikkel lezárhattuk volna a találkozót, ám ezek sajnos kimaradtak. Ehelyett a hosszabbításban kaptunk egy pontrúgás gólt. Minden játékos, amíg pályán volt kihozta magából a maximumot. A fizikailag sokkal erősebb ellenfél ellen folyamatosan tudtuk alkalmazni a VFC USE játékfilozófiáját.