2024.03.09. u16
Több hiányzó ellenőre is értékes pontot szerzett az U16-os csapatunk az országos alapbajnokságban a Gödöllő ellen.
Egy pontot szereztek

VFC USE-Gödöllő

  1. (0-0)

Veszprém. V.: Maczik. VFC USE: Eszenyi – Wittmann, Horváth P., Orvos-Nagy, Horváth B., Eichberger, Szalay, Albrecht, Morauszki, Buda, Lencsés. Edző: Kozma Csaba.

Gödöllői SK: Szeles – Juhász, Egervári, Németh M., Bucsai, Kőhalmi, Varga N., Orosz, Brinza-Balázs, Debreczeni, Veszely-Kiss. Edző: Oszvári Tamás.

Gólszerzők: Eichberger 85., ill. Bucsai 80. percben.

Fontos meccs előtt állt az U16, hiszen a mieink a tabella kilencedik helyét foglalták el 12 ponttal, addig a vendégek a nyolcadik helyen álltak 13 egységgel. Ennek megfelelően eleinte kiegyenlített játékot láthattunk, majd fokozatosan átvette az irányítást a csapatunk. Hiába domináltunk azonban, mert egy gyermeteg hibát követően, szöglet utáni kavarodás után a vendégek jutottak előnyhöz. Öt perc múlva érkezett az egyenlítés: szélsőbontás után egy oldalról beívelt labdát Eichberger fejelte a kapuba, 1-1.

Kozma Csaba: - Kifejezetten jól játszottunk annak ellenére, hogy ezúttal is számtalan helyzet maradt ki. Kiemelkedő volt a tengelyjátékunk. Sajnos többen is hiányoztak, ám akik ma pályára léptek, azoknak jár a dicséret. Hátrányból is felálltunk, egy kis szerencsével akár nyerhettünk is volna.