2024.03.10. u13
Igyekezett minden szinten megnehezíteni a jó erőkből álló Fehérvár FC dolgát az U13-as csapatunk. Nos, ez kétszer húsz percig sikerült is a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Az első félidővel elégedettek voltak

VFC USE-Fehérvár FC

0-4 (0-0)

Veszprém. V.: Szabó Z. VFC USE: Palotai – Szilágyi, Kelemen, Buda, Molnár M., Halmágyi, Horváth Cs., Molnár K., Kálmánfi B. Csere: Redencki, Sánta, Kuti, Grósz. Edző: Nagy László.

Fehérvár FC: Nagy M. – Kemendi, Nagy G., Fodor, Pilaszanovich, Munkácsi, Loi, Bányai, Barta. Csere: Tóth M., Kővári, Horváth N., Szabó P., Moreira-Fehér, Szegi. Edző: Rehák Viktor.

Gólszerzők: Nagy G. 43., Kemendi 51., Munkácsi 57., Pilaszanovich 62.

Nagy László: -  Az első félidő mutatott játékával maximálisan elégedettek lehetünk, mert nyílt volt a mérkőzés a jó erőkből álló Vidi ellen. Kár a második félidő elejei rövidzárlatért, mert sokkal szorosabb mérkőzésünk is lehetett volna.
Az igazsághoz tartozik, hogy támadó harmadban még súlytalanok vagyunk, nincs megfelelő sebesség és dinamika ott játékunkban, nagyok a távolságok, amit jelenleg még nem tudunk betölteni, kevés párharcot nyerünk. A következő időszak feladata lesz az, hogy a jelenlegi masszív csapatvédekezésünket hatékony támadófocival ötvözzük és így eredményességben is lépjünk előre.