2024.03.10. u14
Az U14-es csapatunk az egyetlen, amely képes volt nyerni a bajnoki címre hajtó PMFC otthonában az országos alapbajnokság nyugati csoportjában.
Önbizalomnövelő bravúr

PMFC-VFC USE

2-3 (1-1)

Pécs. V.: Kövesdi. PMFC: Rittinger – Szabó Z., Petrov-Trajkov (Nimmerfroh 54.), Kajdon (Boday 76.), Kucsera, Kocsis, Szabó O., Hollósi, Andruskó (Schnell 76.), Kincses (Harcos 62.), Kitanics (Szabó D. 54.). Edző: Kósa Sándor.

VFC USE: Bogdán – Szlotta, Franczia, Hajdu, Horváth B., Zsuppán, Finta Bu., Bónis (Borbély 67.), Bárány, Keserű, Vörös (Mtwele 67.). Edző: Farkas László.

Farkas László: - A tervezett szerint alakult a mérkőzés. A bajnoki címért küzdő hazaiak birtokolták többet a labdát, majd egy pressing utáni labdaszerzést követően Bónis Bálint megszerezte a vezetést. A félidő vége előtt egalizált a Pécs. A szünetben sikerült megnyugtatni a csapatot. Folyamatosan nőtt az önbizalmunk, egyre többször tudtuk kihozni a labdát kombinatívan. Zsuppán Kornél bombájával és Keserű Zsombor szenzációs kapásgóljával 3-1-re módosítottuk az állást, amire szerencsére csak egyszer érkezett válasz. A hatalmas bravúr (rajtunk kívül itt senki sem tudott még nyerni a bajnokságban.) a kollektív csapatszellemnek és hihetetlen győzni akarásnak köszönhető. Nagyon büszke vagyok mindenkire! Köszönjük a szülőknek, hogy ilyen sokan eljöttek a leghosszabb túrára, és végig pozitívan biztatták a gyerekeket!