2024.03.17. u13
Kétgólos hátrányból szerzett pontot az U13-as alakulatunk a kellemetlen stílusú Mosonmagyaróvár otthonában a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Sikerült a pontszerzés

Credobus-VFC USE

2-2 (2-0)

Mosonmagyaróvár. V.: Bognár. Credobus Mosonmagyaróvár: Lencsés – Markó, Kelemen, Bauer, Császár, Pap, Karácsony, Sólyom, Fekete. Csere: Parcsami-Mózer, Herm, Vér. Edző: Hajós Krisztián.

VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Molnár M., Horváth Cs., Pap Z., Molnár K., Németh J., Kálmánfi, Csere: Redencki, Sánta, Kuti, Grósz. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Sólyom 4., Kelemen 30., ill. Grósz 56., 60.

Nagy László: - A mérkőzés előtt felhívtam a srácok figyelmét az ellenfelünk nem megszokott felállási formájára (3-2-3), valamint agresszív, sokszor durva játékstílusára. Játszottuk saját játékunkat, jól és kombinatívan fociztunk, azonban, ha ellenfelünk közel került hozzánk, foggal-körömmel próbált megakadályozni minket. Első gólunkat egy szögletből kaptuk, másodikat pedig egy nagy egyéni hiba után, ami nem volt benne a mérkőzésben. Szünetben rendeztük a sorokat, mentálisan próbáltuk felpaprikázni a srácokat Bényi Kálmán kollégámmal, ami sikerült, mert a második félidőben sikerült két gólt szereznünk, és volt esélyünk megszerezni a győztes találatot is. Nagyon pozitív dolognak tartom, és jár érte az elismerésem a csapatnak, hogy 0:2-ről fel tudtunk állni, és a győzelmet is megszerezhettük volna. Külön gratulálok Grósz Kikinek, aki két gólt is szerzett.