2024.03.19. u14
Fantasztikus csatát vívott az U14-es csapatunk a Fehérvár FC-vel, ahol pont nélkül maradtak az országos alapbajnokság nyugati csoportjában, pedig egy pontra rászolgáltak volna.
Az utolsó utáni perc döntött

VFC USE-Fehérvár FC

2-3 (1-1)

Veszprém. V.: Szabó Z. VFC USE: Bogdán – Szlotta (Mtwele 74.), Franczia, Hajdu (Molnár M. 74.), Horváth B. (Németh J. 40.), Zsuppán, Finta Bu., Bónis (Borbély 50.), Bárány, Keserű, Vörös. Edző: Farkas Norbert.

Fehérvár FC: Dajka – Tóth H., Hóbel, Gáspár (Király 66.), Csák (Horváth B. 75.), Sitku, Ferencz, Baricz, Kisfalusi (Tajti-Horváth 41.), Horváth M., Pákozdi (Kila 78.). Edző: Zimmermann Tamás.

Gólszerzők: Zsuppán 6., Horváth M. 64. (öngól), ill. Baricz 30., Hóbel 42., Tóth H. 81.

Farkas László: - A pécsi diadal után újabb komoly erőpróba várt ránk. Azt a Fehérvárt fogadtuk, aki eddig a legjobban focizott ellenünk az elmúlt meccsek alapján. Ismét mindenki szívét-lelkét kitette a pályára, így egy igazán szoros rangadó kerekedett a találkozóból. Álomszerű kezdés után rémálomszerű volt a befejezés. Sajnos az utolsó pillanatokban ők mentettek hatalmasat a gólvonalukról, 2-2-es állásnál, majd fél perccel a vége előtt megszerezték a győztes gólt. Úgy érzem, egy döntetlenre minimum rászolgáltunk a helyzetek alapján. Ahogy viszont szokott lenni, nüanszok döntenek az igazán nagy meccseken. Ez így lesz a következő fordulóban is, de bízom benne, hogy akkor a mi javunkra. Ehhez minimum ilyen hozzáállás, de még nagyobb koncentráció és még több kommunikáció kell.