2024.03.23. u16
Az utolsó percekben vette el a győzelmet az U16-os csapatunktól a ZTE, így Kozma Csaba tanítványainak meg kellett elégednie a döntetlennel az országos alapbajnokságban.
Majdnem győzelem

VFC USE-ZTE

1-1 (1-0)

Veszprém. V.: Pasztusics. VFC USE: Eszenyi – Wittmann, Zsámpár, Horváth P., Hideg (Fekete 79.), Orvos-Nagy (Szalay 69.), Horváth B., Eichberger, Albrecht, Budai, Lencsés. Edző: Kozma Csaba.

ZTE: Bieder – Lovrek, Jávor, Belső (Kovács M. 69.), Baglady (Varga P. 69.), Márfi (Kovács M. 84.), Bagó, Romoda-Ferenczi, Gájer, Fekete (Virág 46.), Arányi (Somlói-Orbán 46.). Edző: Horváth Gábor.

Gólszerzők: Lencsés 32., ill. Bagó 88.

Kozma Csaba: Úgy lett döntetlen a mérkőzés, hogy a csapat végig közel állt a győzelemhez. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nem sikerült az egygólos vezetésünket növelni. Sajnos ismét elég volt egy pillanatnyi rövidzárlat, amiből az utolsó percben a ZTE ki tudott egyenlíteni. Ennek dacára viszont el tudom mondani, hogy látszik a folyamatos fejlődés a csapat játékán. Az élet nagy rendező. Amit eddig elvett a csapattól győzelmeket, azt vissza fogja adni. Minden pontra szükség van, mert a tavalyihoz képest lényegesen erősebb és kiegyensúlyozottabb lett a bajnokság.