2024.03.24. u14
Fontos összecsapáson maradt alul az U14-es gárdánk, amelynek most már minden bravúrra és pontra szüksége lesz a hőn áhított hetedik hely megszerzéséhez az országos alapbajnokságban.
Könyörtelenebbnek kell lenni a kapu előtt

Király SE-VFC USE

2-1 (1-1)

Szombathely. V.: Talabér. Király SE: Petneházi – Imre, Börzsei, Várkonyi, Borbély L., Németh H., Sodics, Hegyi (Lajos 56.), Kósa (Iván 72.), Kerék (Drótos 81.), Németh B. (Horváth O. 81.). Edző: Töreki Armand.

VFC USE: Bogdán – Szlotta, Franczia, Hajdu, Horváth B., Zsuppán, Finta Bu., Bárány, Keserű (Mtwele 77.), Borbély Z. (Bónis 41.), Vörös (Lévai 77.). Edző: Farkas László.

Gólszerzők: Németh H. 26., Sodics 75., ill. Zsuppán 34.

Farkas László: - Gratulálok az ellenfélnek és a “kis” kapusuknak, akit naggyá tettünk. Természetesen csalódottak vagyunk. Zsinórban a második mérkőzés úszik el úgy az utolsó pillanatokban, hogy a találkozó folyamán megvolt az elegendő mennyiségű, nagy gólszerzési lehetőség. Még határozottabbnak és könyörtelenebbnek kell lennünk a befejezéseknél. Sok idő viszont nincs szomorkodni, hiszen a következő körben a listavezető ZTE érkezik hozzánk.