2024.04.04. u13
Idegenben szerzett értékes győzelmet az U13-as alakulatunk, amely az országos bajnokság északnyugati csoportjában a Királyt fektette két vállra meggyőző játékkal.
Győztes mentalitás, győztes meccs

Király SE-VFC USE

0-3 (0-2)

Szombathely. V.: Boda. Király SE: Tanai – Klauzer, Takács, Szász, Szalay, Varga B., Mészáros, Temesi, Vámos. Csere: Kiss G., Szőke, Böndicz. Edző: Németh Bálint.

VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Molnár M., Horváth Cs., Sánta, Pap, Molnár K., Kálmánfi. Csere: Mustos, Grósz, Kuti. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Szilágyi G. 1., Sánta 34., 78.

Nagy László: - Mérkőzés előtt felhívtam a gyerekek figyelmét arra, hogy bár az elmúlt időszakban összeállt és stabilizálódott a védekezésünk, mezőnyben tetszetősen és kreatívan focizunk, de az eredményes játékhoz győztes mentalitás, vállalkozókedv és sok kapu irányába történő akció, kapura lövés szükséges. A bemelegítésünknél már érződött, hogy nagyon koncentráltak és elszántak a fiúk, és ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést. Szép akciókat vezettünk, és egy ilyen végén Szilágyi Gergely akasztott hatalmas gólt a Király hálójába. Labdabirtoklásban végig fölényben voltunk, a gyerekek rájöttek arra, amit régóta "szajkózok", hogy sokkal jobb érzés minden pályán töltött idő, ha nálunk van a labda. Szerencsére nem csak labdabirtoklási fölényben voltunk, hanem rengeteg akciót tudtunk lövéssel befejezni. Sánta Gergő két ilyen támadást is tudott higgadtan értékesíteni, így meggyőző fölénnyel nyertük meg a mérkőzést. A védekezésünk mindvégig stabil volt, a védőnégyesünk nagyban tudta segíteni támadásainkat. Középpályánk kreatív volt, és nagy kedvvel játszott, minőségi futóteljesítmények mellett, a védőrészt szinte hibátlanul lehozva. Jár a gratuláció a srácoknak. Örömteli, hogy Mustos Máté személyében újabb fiatal játékos állta meg a helyét az idősebbek között.