2024.04.07. u16
A sereghajtó Gyirmótot magabiztosan fektette két vállra és ezzel fellépett a nyolcadik helyre az U16-os csapatunk az alapbajnokságban.
Hatot vágtak

VFC USE-Gyirmót SE

6-0 (5-0)

Veszprém. V.: Domak. VFC USE: Eszenyi – Wittmann, Zsámpár, Horváth P., Hideg, Fekete (Micskó 76.), Orvos-Nagy (Szigeti 76.), Eichberger (Kálmánfi M. 66.), Ticz (Szalay 66.), Albrecht, Lencsés. Edző: Kozma Csaba.

Gyirmót SE: Szabó K. – Horváth G., Kovács D., Szabó M., Csala, Kövi, Tóth Sz. (Stark X. 39.), Stark Sz. (Magyar 73.), Botos (Greco 66.), Koronika, Mórocz (Kern 46.). Edző: Domanyik Szilárd.

Gólszerzők: Albrecht 6., Fekete 9., 26., Zsámpár 10., Hideg 31., Eichberger 58.

Kozma Csaba: - Győzelmi kényszerben volt mindkét csapat. Ezért folyamatos magas letámadás volt a terv. Amire külön felhívtam a figyelmet, hogy győzni akaró játékosokat szeretnék végre látni a pályán. A csapat így is ugrott neki a Gyirmótnak. Esélyt nem adott az ellenfélnek. Tengelyjátékunk kimagasló volt, főleg az első félidőben. Tengelyből a szélre játékunk is nagyon jó volt. Folyamatosan tudtuk bontani az ellenfelet. Ez meg is mutatkozott a kialakított helyzetek számában is. És végre már, a ziccerek nagy százalékát góllá is tudtuk váltani. Ez a találkozó minden tekintetben kimagasló volt. A csapat fejlődése töretlen. Ez az összecsapás, remélem, elérte azt a célját, hogy nem lesznek kishitűek a játékosok.