2024.04.07. u12
Az eredmény egyáltalán nem tükrözi hűen a látottakat: az U12-es csapatunk nagyszerű győzelmet aratott a Gyirmót ellen.
Önbizalomnövelő siker

Gyirmót SE-VFC USE

2-3 (2-2)

Gyirmót. V.: Vőcsei. Gyirmót SE: Papp – Vereb, Drobina, Ferencz, Henye, Vigh, Háczky, Nádasdi, Wolf. Csere: Fekete, Savanyó, Horváth Á., Horváth N.

VFC USE: Finta Be. – Mustos, Redling, Takács M., Benedek, Bényi P., Kovács B., Kőrösi, Fehér. Csere: Hunyadvári. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Ferencz 24., Háczky 25., ill. Kőrösi 9., 52., Redling 17.

Bényi Kálmán: - Négy nap alatt a második bajnoki mérkőzésünket játszottuk idegenben, ezúttal a Gyirmót ellen. A szerdai Király elleni, nem várt nagy pofon után, volt mit átbeszélni a fiúkkal. Elsődleges kérésem az volt, hogy tanuljunk a hibákból, és a védekezés-támadás egyensúlya ne boruljon fel, valamint az adódó helyzetek kihasználására próbáljunk maximálisan odakoncentrálni. A találkozót remekül kezdtük: a 17. percben Kőrösi Bálint, és Redling Máté találatainak köszönhetően, már 0-2 állt az eredményjelzőn. A második negyedben, aztán jött egy két perces rövidzárlat, amit az ellenfél kegyetlenül kihasznált, 2-2. A bekapott találatok után a lélektani előny nem nálunk volt, de a fiúkat ez nem törte meg, mentalitásból jelesre vizsgáztak. Igazi csapatként küzdötték végig a találkozót, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen az 52. percben Kőrösi Bálint kialakította a végeredményt, 2-3. Gratulálok a csapatnak, mert ezen a napon nem volt gyenge pontunk, mindenki hajtott küzdött a másikért, és ennek meg is lett az eredménye.