2024.04.13. u14
A bennmaradást jelentő első hét hely valamelyikére hajtó U14-eseink a tabella ötödik pozícióját elfoglaló Budaörs ellen ikszeltek, és szereztek értékes pontot.
Újabb fontos pont

VFC USE-Budaörs

1-1 (0-0)

Veszprém. V.: Török. VFC USE: Bogdán – Franczia P., Buda, Hajdu (Molnár M. 64.), Horváth B., Zsuppán, Finta Bu., Bónis, Keserű, Borbély Z. (Lévai 47.), Vörös. Edző: Farkas László.

Budaörs: Kelemen (Gaál 41.) – Salavecz, Kovács J., Bak, Várszegi (Galuska-Tomsits 41.), Kolozsi, Heincz (Ladányi 66.), Gajda, Wertetics (Farkas 58.), Szukob, Wortmann. Edző: Suth Balázs.

Gólszerzők: Finta Bu. 63., ill. Wortmann 73.

Farkas László: - Gratulálok a csapatomnak, mert a nagyon masszív Budaörs ellen szereztünk pontot. Hatalmas erőket mozgósítottunk, nemcsak védekezésben, hanem azért is, hogy lezárjuk a meccset. Sajnos a végén a vendégek támadója klasszis gólt rúgott helyzet nélkül, amíg a túloldalon az utolsó védők, a kapus és a kapufa is jelesre vizsgázott ellenünk. Ezen tényezőket le kell győzni jövő héten a három pont érdekében. A legnagyobb pozitívum, hogy Lévai Ádám már 35 percet tudott játszani szeptemberi sérülése után. Ehhez az is kell, hogy hajnali 5-kor kel önszorgalomból plusz munkát végezni iskola előtt. Ez példaértékű lehet a klub minden játékosa felé. Mellette külön gratulálok Buda Bálintnak, aki hosszú idő után jött fel újra az U13-ból, és egy rangadón állt helyt nagyon stabilan.