2024.04.14. u16
Ismét fontos ponttal gazdagodott az alapbajnokságban, vagyis a másodosztályban szereplő U16-os csapatunk. Ezúttal Nyíregyházán kétgólos hátrányból felállva sikerült egyenlítenie.
Kétgólos hátrányból álltak fel

Nyíregyháza-VFC USE

2-2 (2-0)

Nyíregyháza. V.: Sántha. Nyíregyháza Spartacus FC: Ress – Molnár S., Szabó M., Bagoly, Melich, Sándorfi (Ling 75.), Máté, Kovács M. (Vaidych 84.), Selymes, Bába (Makó 59.), Szőke. Edző: Papp Ákos.

VFC USE: Eszenyi – Wittmann (Micskó 62.), Zsámpár, Horváth P., Hideg, Fekete, Orvos-Nagy, Eichberger (Kálmánfi M. 30.), Ticz (Budai 18.), Albrecht, Lencsés (Szalay 46.). Edző: Kozma Csaba.

Gólszerzők: Kovács M. 8., Bagoly 64., ill. Albrecht 69., Orvos-Nagy 73.

Kozma Csaba: - Számomra érthetetlen volt több játékos teljesítménye. Lassan, körülményesen, taktikailag fegyelmezetlenül és mentálisan gyengén játszottak. A Nyíregyháza ezt könyörtelenül ki is használta. A második félidőben az átszervezések és a folyamatos "joystickolás" hatására a játékunk kezdett javulni. Ennek köszönhetően sikerült kiegyenlíteni. Az utolsó percekben a győzelem is elérhető közelségbe került, de az ellenfél játékosa a gólvonalról rúgta ki a labdát. Fontos egy pontot szereztünk.