2024.04.14. u12
Nem állt messze a döntetlentől az U12-es alakulatunk az Illés Akadémia legjobbjai ellen az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Partiban az Illés Akadémiával

VFC USE-Illés Akadémia

1-2 (1-1)

Veszprém. V.: Pintér. VFC USE: Finta Be. – Kelemen, Mustos, Redling, Takács, Bényi P., Németh J., Kőrösi, Fehér. Csere: Varsányi, Csifcsák, Benedek, Kovács B. Edző: Bényi Kálmán.

Illés Akadémia: Sóvári – Babos, Német, Varga, Károlyi, Fazekas, Szukics, Bajzek, Őri. Csere: Pálla, Török, Kalmár, Németh K. Edző: Tóth Zsolt.

Bényi Kálmán: - A találkozó megkezdése előtt jól látszott, hogy nemcsak a jó erőkből álló ellenféllel kell majd megküzdeniük a fiúknak, hanem a nagy meleggel is. Igaz, hogy többet birtokolták a labdát a vendégek, de ez meddő volt, nagyobb ziccert nem tudtak kialakítani az első negyedben a kapunk előtt. Nekünk azonban több kecsegtető helyzetünk is akadt, labdaszerzés után, rendezetlen védelem ellen. A vezető gólunkat egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követő ziccerből sikerült megszereznünk a 19. percben. A folytatásban sem változott a játék képe, a vasiak többnyire oldalról beívelt labdákból tudtak zavart okozni a kapunk előtt, míg a mi kontráinkban folyamatosan benne volt a veszély. A 26. percben egy kipattanó labdára gyorsabban reagált az Illés Akadémia támadója, és közelről a kapunkba passzolt, 1-1. A 47. percben pedig egy felelőtlen egyéni hibát követően a vezetést is megszerezték a vendégek, 1-2. A mérkőzés hátralévő részében hatalmas energiákat mozgósítottunk az egyenlítésért, de sajnos több gól már nem született a találkozón. Összességében elmondható, hogy végig partiban voltunk egy akadémiai csapattal, amiért hatalmas gratuláció jár a srácoknak. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, de egyesek produktumánál maradt bennem hiányérzet.