2024.04.27. u16
A bajnokaspiráns Pakssal is fel tudta venni a versenyt az U16-os csapatunk, és remek játékkal 1-1-es döntetlent ért el az országos alapbajnokságban.
Értékes eredmény
VFC USE-Paksi FC
1-1 (1-1)
Veszprém. V.: Takács. VFC USE: Eszenyi – Wittmann, Zsámpár, Horváth P., Hideg, Orvos-Nagy (Kálmánfi M. 67.), Horváth B., Eichberger, Albrecht, Budai, Kaszás (Szalay 65.). Edző: Kozma Csaba.
Paksi FC: Nagy Z. – Horváth M., Orbán-Zaják, Szurma (Rostás 46.), Rauf, Bagó (Köllő D. 75.), Kajári, Biszak (Kecskés 73.), Farsang (Somogyi 46.), Jankó, Csoknyai. Edző: Köllő Roland.
Gólszerzők: Albrecht 43., ill. Kajári 4.
Kozma Csaba: - A csapat eljutott arra a szintre, hogy mindenki ellen győzelmi esélyekkel lépjen pályára. Ez így volt mai mérkőzésen is. Sajnos elég korán, ismét egy elkerülhető gólt kaptunk. De fel tudtunk állni belőle, ami a társaság erejét mutatja. Végig nyílt volt a találkozó, azonban mi nem jól sáfárkodtunk a kialakított helyzeteinkkel. Több játékostól sokkal határozottabb játék kell. Ennek ellenére igazságos döntetlen született a bajnoki címre hajtó Paks ellen. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményéért!