2024.05.12. u13
A héten második meccsüket játszották az U13-asaink és ez rányomta bélyegét a teljesítményre a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Tanulnak a hibákból

ZTE-VFC USE

4-0 (2-0)

Zalaegerszeg. V.: Tóth András. Zalaegerszegi TE: Szemes – Horváth G., Farkas, Nagy G., Sziva, Rostási, Németh F., Tánczos, Szabó M. Csere: Papp P., Kontler, Ferincz, Janiga, Pirbus, Kusics. Edző: Bagó Gábor.

VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Redencki B., Mustos, Molnár M., Horváth Cs., Sánta, Kuti, Kálmánfi B. Csere: Grósz. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Szabó M. 29., Janiga 31., Németh F. 54., Kusics 71.

Nagy László: - Második mérkőzésünket játszottuk a héten, ráadásul több hiányzónk is akadt, ez sajnos a játékunkra is rányomta most a bélyegét. Fizikálisan erős, jó játékosokból álló Zalaegerszeg volt az ellenfelünk, amely korszerű, felnőttes futballt mutatott ma be. Támadásaik nagy részét széleken vezették, és nem akarták túljátszani, hanem ha mögénk kerültek már adták is be a labdát a kapu elé, arra pedig jól érkeztek. Mi ezeket nehezen tudtuk lereagálni, ami fizikális különbségekből is adódott, de az igazság az, hogy fejben is lassúak voltunk. A kapott gólokat is olyan szituációkból kaptuk, amit, ha élesebbek vagyunk könnyen levédekezhetünk.

Reális eredmény született, fásultabb, lassabb játékot kaptam ma, az eddig megszokottaktól eltérően. Hozzáállással nem volt gond, ma a játék minősége nem volt megfelelő. Van ilyen, és még lesz is, a hibákból tanulni fogunk, és dolgoznunk tovább.