2024.05.19. u12
Győzelmet érdemelt volna az U12-es csapatunk, óriásit küzdött és jól is focizott a Király ellen a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Hatalmas szívvel küzdöttek

VFC USE-Király SE

4-4 (2-3)

Veszprém. V.: Tál. VFC USE: Finta Be. – Varsányi, Mustos, Csifcsák, Redling, Kálmánfi, Bényi P., Benedek, Kovács B. Csere: Palotai N., Fehér, Kelemen. Edző: Bényi Kálmán.

Király SE: Gombás – Varga D., Halmosi, Windisch, Varga M., Petneházi, Kovács B., Márkus, Németh. Csere: Schimmer, Szokol, Léránt. Edző: Horváth Péter.

Gólszerzők: Csifcsák 5., 75., Bényi P. 28., Kovács B. 41., ill. Halmosi 22., 23., Windisch 29., Petneházi 80.

Bényi Kálmán: - A második negyedet leszámítva végig a mi akaratunk érvényesült. Az első játékrészben egy remek akció végén vezetést szereztünk, majd a másodikban jött egy rövidzárlat és 3-1-re elhúzott a Király. A srácok azonban nem adták fel és még ebben az etapban megszerezték a szépítő találatot. Aztán a harmadik felvonástól ismét sikerült ellenfelünk fölé kerekedni, óriási gólt szerzett Kovács Bence. A negyedik negyedben is zsinórban dolgoztuk ki a lehetőséget, és az egyiket gólra is váltottuk, 4-3. Gyakorlatilag az utolsó, a 80. percig vezettünk, ekkor egy jól eltalált szabadrúgással megfosztott minket a Király a játék képe alapján jól megérdemelt sikertől és be kellett érnünk a döntetlennel. Nekem ez egy győzelemmel felérő iksz volt.