2024.05.20. u13
Magabiztos győzelmet ünnepelhetett az U13-as együttesünk a Király ellen az MLSZ regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Óriásit fejlődtek

VFC USE-Király

6-0 (1-0)

Veszprém. V.: Horváth D. VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Redencki, Molnár M., Sánta, Pap, Németh J., Grósz. Csere: Horváth Cs. Edző: Nagy László. Király SE: Tanai – Klauzer, Szász, Horváth B., Varga B., Taschler, Tóth-Hencsey, Temesi, Vámos. Csere: Kiss G., Szőke, Böndicz. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzők: Grósz 14., 43., Sánta 49., Németh J. 56., 74., Buda 71.

Nagy László: - A mérkőzés előtt elmondtam a fiúknak, hogy az elmúlt hónapokban látványos fejlődésen mentek keresztül, ami az egyéni teljesítmények javulásán kívül a csapatjátékra is nagymértékben pozitívan hatott. Elértek arra a szintre, hogy az ilyen mérkőzéseken győztesen hagyják el a pályát, és ezeknek a hazai találkozóknak ők az esélyesei. Nyomást helyeztem rájuk, a cél nem lehetett más, csak a győzelem. Ennek megfelelő motivációs szinttel léptek pályára, és az egész találkozón önbizalomtól duzzadó, remek játékot mutattak be. Örültem, hogy a kapu előtti "gyilkos ösztön" több játékosomban is benne volt. Védelmünk kifogástalanul futballozott a játék minden fázisában, az alapfeladatok mellett pluszt is sikerült beletenniük. A mai napon nagyon érett játékot mutattak be a srácok, ennek eredményeként teljesen megérdemelt győzelmet arattak ilyen arányban is. Gratulálok nekik!