2024.05.26. u13
Hátrányból fordítva, remek győzelmet aratott az U13-as együttesünk a Gyirmót SE ellen az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Mindenáron győzni akartak

VFC USE-Gyirmót SE
2-1 (0-1)
Veszprém. V.: Szabó L. VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Redencki, Horváth Cs., Sánta, Pap, Grósz, Kálmánfi. Csere: Kelemen, Redling. Edző: Nagy László.
Gyirmót SE: Horváth M. – Laffer, Tompos, Tamási, Rokob, Gere, Pfenning, Vécs, Csapó. Csere: Gerendai, Hadarics, Szabó D., Tamási, Nemes, Laki, Kozicz. Edző: Gerstweiler Dániel.
Gólszerzők: Kálmánfi 48., Horváth Cs. 63., ill. Kozicz 25.
Nagy László: - A mérkőzés előtt azt kértem a srácoktól, hogy felszabadultan futballozzanak, a taktikai feladatok betartása mellett vigyék bele a mérkőzésbe az egyéniségüket, és látszódjon rajtuk a győzni akarás.
Nagy melegben kezdődött a találkozó és ez rá is nyomta bélyegét az első félidőre. Itt nem volt meg bennünk a kellő dinamika, rossz felfogásban játszottunk, lassúak voltunk fejben is, sokszor voltunk félúton, nem tudtunk a támadóharmadban létszámfölényt kialakítani. Ennek eredménye volt, hogy egygólos hátrányban vonultunk szünetre. Rendeztük a sorokat, elmondtam, hogy az ilyen mérkőzések megnyeréséhez arra van szükség, hogy több játékos is "vállára" vegye a csapatot mentálisan és játékfelfogásban is, többet vállalkozzanak, ne a másiktól várják a csodát. Ehhez a játékunk ritmusán és a futómennyiségen is változtatnunk kell. Az utolsó két negyedre már egy sokkal dinamikusabban játszó Veszprémet láthattunk, amely nagyobb dominanciával játszott. Szerencsére, ez az "arculatváltásunk" eredményességben is megmutatkozott, és a végsőkig küzdve, a magunk javára fordítottuk a találkozót.
Ellentétes félidőket láthattunk, nagyon pozitívra értékelem, hogy tudtunk váltani, és sikerült pluszt raknunk a mérkőzésbe. Az utolsó két negyedben kilenc karakteres játékos volt a pályán, aki amellett, hogy jól futballozott, mindenáron győzni akart. Óriási gratuláció a srácoknak.