2024.09.08. u13
A fizikálisan jóval erősebb Zalaegerszeggel fel tudta venni a versenyt az U13-as együttesünk az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Tisztes helytállás

VFC USE-ZTE

1-3 (0-0)

Veszprém. V.: Pintér. VFC USE: Gombos – Mustos, Csifcsák, Redling, Takács, Bényi P., Benedek, Kőrösi, Fehér. Csere: Varsányi, Finta Be. Edző: Bényi Kálmán.

Zalaegerszegi TE: Csősz-Tóth – Rodek, Huszár, Lambing, Zsiga, Király, Jánosi, Dervalics, Imrei. Csere: Lahocsinszky, Belák, Wingenfeld, Kaj, Németh Á., Salamon, Cserényi, Skáfár. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Kőrösi 46., ill. Rodek 42., 47., 49.

Bényi Kálmán: - Az eredmény ellenére nagyon elégedett vagyok a látottakkal. Egy jó erőkből álló ZTE vendégeskedett nálunk. Tudtuk, hogy fizikálisan fölénk fognak nőni, főleg csatár poszton rendelkeznek robosztus játékossal (mindhárom gólt ő lőtte, kettőt fejelt, egy kipattanót pedig közelről passzolt a kapunkba). Ezért a széleket megpróbáltuk lezárni, hogy minél kevesebb beadás érkezzen a kapunk előterébe. A középzónás védekezésünk nagyon szervezett volt, sok labdát szereztünk a szélre terelés után, és a tengelyben sem tudtak megbontani minket. Ami kicsit akadozott, az a pozitív átmenet utáni játék volt, labdaszerzés után a rendezetlen védelem ellen többször is rossz döntést hoztunk. Le a kalappal a fiúk előtt, amit ma kiraktak a pályára, ez a jövőre nézve nagyon biztató. Együtt volt a csapat, mindenki harcolt, küzdött a másikért, és ezen felül még játékban is láttam nagyon szép dolgokat.