2024.09.15. u13
A mezőny egyik legerősebb csapatánál az orkán erejű szél sem kedvezett az U13-as csapatunknak az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Nagy szél, sok gól

ETO FC Győr-VFC USE

8-0 (5-0)

Győr. V.: Márk. ETO FC Győr: Vitéz-Fekete, Szakács, Schmidt, Virág, Bősze, Adi, Mihalovics, Balogh. Cserék: Cseszregi, Szőke, Kósa, Bogner, Gulyás, Balázs, Somogyi. Edző: Gerstweiler Dániel.

VFC USE: Finta-Kelemen, Mustos, Csifcsák, Redling, Takács, Bényi, Benedek, Kőrösi. Cserék: Varsányi, Fehér, Hunyadvári. Edző: Bényi Kálmán.

 

Gólszerzők: Virág 8., Bősze 16., Virág 18., Bogner 26., Balázs 35., Szakács 42.,43., Somogyi 48.

Bényi Kálmán: - A mezőny egyik legerősebb csapatánál vendégszerepeltünk. Az ETO az első perctől kezdve hatalmas nyomást helyezett ránk. Labdaszerzésnél rendkívül agresszív, míg a labda birtokában agilis, ötletes játékot láthattunk tőlük. A játék az első két negyedben többnyire a mi térfelünkön zajlott, ebben nagy szerepet játszott az ellenfél játékereje, de a hatalmas szembeszél sem kedvezett nekünk. Ebben az időszakban sok technikai hiba jellemezte a játékunkat, kevés volt a labda nélküli támogató mozgás, kiismerhetően, nagyon sablonosan tettük a dolgunkat. A félidőre ötgólos hátrányba kerültünk. A térfélcserét követően már mi élvezhettük az orkán erejű szél támogatását, és ez meg is látszott a játék képén. A második félidőben már többször sikerült veszélyeztetni a Győr kapuját, de sajnos az adódó lehetőségeink egyikét sem sikerült gólra váltanunk. Nagyon pozitív volt, hogy a srácok egy pillanatra sem adták fel, küzdöttek, hajtottak egymásért, próbálták megvalósítani az előzetesen megbeszélteket.