2024.09.22. u12
Négycsapatos tornán vett részt az U11-es alakulatunk Budapesten, ahol meglepetést okozó, remek eredménnyel rukkolt elő!
Megverték a Fradit is!

A Ferencváros rendezett U11-es meghívásos tornát, ahová a Békéscsaba, az Eger és a VFC USE legjobbjait hívta meg. Kelemen Miklós együttese emlékezetes teljesítményt nyújtott.

A vezetőedző elmondta, az első mérkőzésen 5-2-re verték a jó erőkből álló Békéscsabát, majd kisebb mentális kihagyás után 3-0-ra kikaptak az Egertől.

- Szerintem ezen a meccsen inkább az akarati, a mentális tényezők döntöttek. Az első összecsapást követően kissé elkényelmesedtünk, s az Eger bebizonyította, hogy nem fér bele egy-két hiba, mert az azonnal kihasználják a riválisok. Ezt követően elmondtam a fiúknak, hogy változtatniuk kell, ha a Fradi ellen szeretnének maradandót alkotni. Megértették, mire gondoltam. Úgy vélem, az év mérkőzését játszottuk. Az első félidőben 4-1-es előnyt szereztünk, hátulról építkezve óriási nyomás alá helyezve ellenfelünket. A szünet után a Fradi dominált, de a gyerekek állták a sarat, ezt a játékrészt 1-1-re hoztuk és végül 5-2-re, teljesen megérdemeltem nyertünk. Ezen a napon jól működött minden, dicséret illeti a srácokat, nagyon büszke voltam rájuk! – hangsúlyozta a tréner.