2024.09.22. u12
Felemás érzésekről számolt be az U12-es csapatunk edzője Varga Tamás az Illés Akadémia elleni bajnoki után az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Vegyes érzelmek

VFC USE-Illés Akadémia

0-5 (0-3)

Veszprém. V.: Karsai. VFC USE: Gombos – Mehringer, Zámbó, Miszori, Dudás, Nagy G., Szekerczés, Speiser, Barcza. Csere: Pernesz-Weinhoffer, Kovács B., Proczeller, Hunyadvári, Brenner. Edző: Varga Tamás.

Illés Akadémia: Guba – Tóth D., Papp, Novák B., Molnár B., Angler, Németh B., Lakics, Horváth D. Csere: Hende, Sömenek, Dominek, Dávid, Vigh. Edző: Biegner Dániel.

Gólszerzők: Németh B. 16., 73., Lakics 38., 79., Molnár B. 40.

Varga Tamás: - Nem volt teljes a keret, két játékos kikerült a keretből pénteken, de ez csak erre a mérkőzésre szólt. Vegyes érzelmek vannak bennem. Sok gyereket sajnáltam a mai meccs után, mert mindent megtettek. Sajnos vannak azonban olyanok, akikben nincs több. Sokan elfelejtik, hogy egy tehetségközpontban futballoznak, nincs bennük a futball iránti alázat, az érzés, hogy a fociért és ezért az egyesületért élek, itt fejlődök, építem magam, és ha lehetőség adódik, akkor magasabb szintre lépek. Néhányan egyszerűen képtelenek a kényelmi zónából kizökkeni. Egyszerűen elvannak a pályán. Nekem, ilyen habitus mellett ezt nagyon nehéz elviselni. Azt mondom, inkább legyen kevés oroszlán, mint sok nyúl. De volt jó pár olyan kisgyerek, akire büszke voltam, mert ezzel a hozzáállással meg tudják valósítani az álmaikat.