2024.09.29. u13
Szívüket, lelküket kitették a pályára az U13-asaink a Király ellen, aminek győzelem lett az eredménye az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Igazi csapatként küzdöttek

Király-VFC USE

1-2 (0-1)

Szombathely. V.: Kiss. Király SE: Tamás – Petneházi, Varga D. Halmosi, Windisch, Kovács Ba., Léránt, Márkus, Pető-Bagics. Csere: Gombás, Schimmer M., Simonits, Horváth Be., Németh Á., Ványi, Szokol. Edző: Schimmer Szabolcs.

VFC USE: Gombos – Kelemen, Varsányi, Mustos, Csifcsák, Takács, Bényi P., Benedek, Kovács Be. Csere: Redling, Finta Be., Fehér. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Horváth 44., ill. Kovács Be. 21., Mustos 76.

Bényi Kálmán: - Az eddig megvívott párharcok tapasztalatai alapján tudtuk, hogy két hasonló képességű gárda fog összecsapni. A játék képe ezt hűen tükrözte, de azt azért hozzá kell tennem, hogy nemcsak egymással kellett megküzdeniük a fiúknak, hanem az orkán erejű széllel is. A találkozót így két részre kell bontanom. Az első két negyedben mi játszottunk a szél támogatásában, ekkor kombinatív játékkal, szemre is tetszetős akciókat vezettünk, és egy ilyen akciót követően a 21. percben a vezetést is megszereztük, 0-1. A labdakihozatalaink jól működtek, és végre a támadóharmadban is veszélyesek tudtunk lenni. Az első félidőt domináltuk. A fordulás után, aztán a játék képe megváltozott. Zömében a mi térfelünkön volt többet a játékszer, és a 44. percben egy hatalmas kavarodást követő lecsorgó labdából a hazaiak egalizáltak 44. perc, 1-1. A nagy szél továbbra sem csitult, így az ellenfelünk szögletei, oldalszabadrúgásai életveszélyesek voltak, de köszönhetően a remek formában védő ifjú kapusunknak Gombos Zsombornak a hálónk a folytatásban már érintetlen maradt. A nagy küzdeni akarásnak meglett az eredménye, mert a 76. percben egy jól eltalált lövést követően megszereztük a győzelmet érő találatot, 1-2. Gratulálok a srácoknak a mai győzelemhez!! Szívüket, lelküket kitették a pályára, igazi csapatként küzdöttek egymásért.