2024.09.29. u12
Remek küzdelemben, jó játékkal győzelmet szerzett az U12-es gárdánk a Király otthonában az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Nagy volt az öröm a meccs után

Király SE-VFC USE

1-2 (0-1)

Szombathely. V.: Sánta B. – Imre, Ilyés, Bertha, Pál, Fülöp, Csergőffy, Haraszti M., Tóth P. Csere: Süle, Balasa, Szabó S., Szabó B., Czlenner, Biró, Bogár, Binder. Edző: Schimmer Zoltán.

VFC USE: Kicsák – Zámbó, Miszori, Pernesz-Weinhoffer, Kovács B., Dudás, Nagy G., Hunyadvári, Barcza. Csere: Mehringer, Karlinszky, Szekerczés, Proczeller, Gulyás, Brenner, Görgics. Edző: Varga Tamás.

Varga Tamás: - Ügyesen, jól játszottak, szép dolgokat csináltak ma a srácok. Csapatszinten is egészen jól néztünk ki, jól segítettük ki egymást. Ugyanúgy a helyén kell kezelni ezt a győzelmet, mint a vereséget. A négyszer húsz perces játékidőt is szokni kell, mi történik akkor, amikor elfáradunk, elfogy a koncentráció. De ebben is fejlődünk és szépen haladunk előre. A legjobb az egészben viszont az volt, hogy mi pár perccel később végeztünk, mint az U13-asok, akik átjöttek hozzánk és a fiúk összekapaszkodva együtt örültek, énekeltek a két csapat sikerének.