2024.10.05. u15
Remek gólokat szerzett az U15-ös gárdánk az alapbajnokság nyugati csoportjában, amely a tavalyi bronzérmes pécsiek ellen fontos pontot szerzett.
Döntetlen a tavalyi harmadik ellen

VFC USE-Pécsi MFC

2-2 (2-1)

Veszprém. V.: Endresz. VFC USE: Bogdán – Szlotta, Franczia, Bárány, Hajdu, Kárpáti, Finta Bu., Kovács B., Vörös (Bónis 64.), Bató (Vas 49.), Keserű. Edző: Farkas László.

Pécsi MFC: Fodor – Kiss M., Szabó D., Pécsek, Kincses (Tóth Sz. 46.), Boday (Kajdon 46.), Kalmár-Dóla (Rittinger 65.), Erdei, Hollósi, Bozsó (Kitanics 46.), Kucsera. Edző: Kósa Sándor.

Gólszerzők: Bárány 29., Kovács B. 35., ill. Pécsek 21. (büntetőből), 66.

Farkas László: - A tavalyi nyugati bronzérmes ellen tudtuk, hogy csak akkor van esélyünk, ha mindenki a maximumra törekszik az elsőtől az utolsó másodpercig. Ez megvalósult, és minimum az első félidőben jó minőségű játékot is tudtunk hozni labdával, és az esetek többségében labda ellen is. Pár hete Bárány Ábelt kezdtem el “nyüstölni”, hogy még bátrabban lépjen be a játékba, és vállalkozzon lövésre, ha lehetősége van. Azóta három találatot szerzett. Hétfőtől Kovács Barnit próbáltuk rávezetni, hogy - Ábelhez hasonlóan -sokkal gólratörőbb legyen ilyen rugótechnikával, ami mindkét lábára igaz. A mai szenzációs “bombája” után bízom benne, hogy még jobban fog hinni magában. Ez pedig igaz az egész csapatra, hogy a hat lejátszott bajnoki alapján sokkal jobban kell hinni magunkban, mert az egészséges önbizalom még több pontot segít majd gyűjteni. Sajnos Bató Medox sérülése miatt mentőt kellett hívni. Bízunk benne, hogy nem komoly, és mielőbbi gyógyulást kívánok az egész csapat nevében!