2024.10.05. u12
Nem tudta gólra váltani a számtalan adódó helyzetét az U12-es együttesünk, azonban Varga Tamás tanítványait így is dicséret illeti, hiszen mindent megtettek, jól küzdöttek a Credobus Tehetségközpont legjobbjai ellen.
Küzdelmes döntetlen

VFC USE-Credobus

0-0

Veszprém. V.: Bódi. VFC USE: Gombos – Mehringer, Kicsák, Zámbó, Miszori, Kovács B., Nagy G., Hunyadvári, Barcza. Csere: Pernesz-Weinhoffer, Dudás, Novák, Szekerczés, Proczeller. Edző: Varga Tamás.

Credobus Tehetségközpont: Babos – Balogh B., Tolnai, Bacsó, Varga Zs., Szarka, Végh, Balogh S., Szurdoki. Csere: Horváth N., Világi, Olajos, Juhász, Csarnakovics, Jakab, Szabó D. Edző: Szabados Gábor.

Varga Tamás: - Küzdelmes meccset vívtunk, ahol sajnos nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket. A srácok mindent megtettek, és ha berúgjuk a lehetőségeinket, akkor könnyedén nyerünk. Jelenleg az ilyen csapatokkal, mint a Credobus, vagy a Király, tudunk jó meccseket játszani, az akadémiák még messze vannak, de hiszek benne, hogy fokozatosan ledolgozzuk a hátrányunkat, és egyre jobban fel tudjuk majd venni velük is a versenyt. Szeretném kiemelni a szülőket, akik remek hangulatot teremtettek, a gyerekek is nagyon élvezték így a meccset. Elégedett vagyok, szépen haladunk előre.