2024.10.06. u10
Egy győzelemmel és két vereséggel zárta az U10-es gárdánk a legutóbbi régiós tornát Székesfehérváron, azonban csüggedni kár lenne, mert így is sikerült előre lépni.
Lassan, de biztosan haladnak

Zsirai Martin, az U10-es együttesünk vezetőedzője értékelésében kifejtette, az országos bajnokság közép 2. csoportjában ez volt a második torna és a Pakssal, a Főnix-szel, valamint a Fehérvárral már az első körben is találkoztak.

- Az első, paksi tornához képest most picivel jobban fociztak az ellenfelek. A halványabb teljesítményünk oka, hogy ezúttal nem voltunk olyan agresszívek, nem haraptunk úgy és így a párharcok többsége nem a mi javunkra dőlt el. Amiért viszont dicséret illeti a fiúkat, hogy sokszor vezettek szép támadásokat, több jó egyéni teljesítményt is láttam, főleg elöl és a kapuban. Még sokat kell fejlődnünk, egyénenként és csapatban egyaránt. Most megtapasztalhattuk, hogy a hibáinknak következményei vannak, főleg a Fehérvár használta ki ezeket kegyetlenül. Összességében, látva a hibákat is, pozitív vagyok, és lassan, de biztosan lépegetünk előre – hangsúlyozta.