2024.10.07. u14
Az U13 után az U14-es csapatunk is két vállra fektette a Credobus Tehetségközpont korosztályos gárdáját az országos bajnokság alapcsoportjában. Külön öröm, hogy a fiatalabbak végig ott szurkoltak a „nagyoknak”, közösen ünnepelve a győzelmet.
Együtt szurkoltak kicsik és nagyok

VFC USE-Credobus Tehetségközpont

1-0 (0-0)

Veszprém. V.: Endresz. VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Hajdu, Horváth Cs. (Redencki 71.), Sánta (Halmágyi 50.), Molnár K. (Pap Z. 59.), Máté (Kuti 59.), Vörös (Grósz 71.), Gergely (Radics 50.), Kálmánfi. Edző: Nagy László.

Credobus Tehetségközpont: Lencsés – Karácsony, Kelemen (Császár 62.), Bauer, Sólyom, Pap N., Herm (Kiss 62.), Kovács Á., Menyhárt, Drugon, Markó (Fekete 46.). Edző: Hajós Krisztián.

Gólszerző: Vörös 69.

Nagy László: - Az összecsapás előtt elmondtam a srácoknak, hogy bár a tabellán előttünk lévő csapatot fogadunk, de abszolút megérett a társaság arra, hogy hazai pályán bárki ellen győzelmi esélyekkel induljon. Erős a keretem, tele jó játékosokkal, most már masszív csapattá érve, kértem tőlük, hogy szenvedélyesen vágyjanak a sikerre, és ennek megfelelően tegyenek meg mindent a pályán. Nagyon jó első félidőt produkáltunk, hiszen nagy részben mi domináltunk, védekezésben megfelelően agresszívak voltunk, jók voltak az átmeneteink, szépen építettük támadásainkat, bőven meg voltak a helyzeteink, de itt még csak kapufáig jutottunk. A második játékrész elején kicsit megült a játék, ezért cserékkel frissítettünk, és ez nagyon jó hatással volt a csapatjátékunkra. Pontrúgásból gyönyörű gólt szereztünk, és teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót, egy masszív erős csapat ellen. Nagyon örültem a győzelmünknek, hiszen rengeteget tettek érte a srácok az elmúlt időszak során, és ez ma meghozta a gyümölcsét. Az egész csapat nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő, 17 sikerre éhes játékost láttam a pályán, de egy valakit szeretnék kiemelni. Halmágyi Soma a padról beszállva játszott nagyot, és lendítette át a társaságot a nehézségeken. Külön öröm számomra, hogy a fiatalabb korosztályból több játékos is kilátogatott a mérkőzésre és szorított nekünk, így alkotva egy nagy "családot". Óriási gratuláció a fiúknak, csak így tovább!!!