2024.10.07. u13
A múlt heti siker után ismét győzelmet ünnepelhetett az U13-as együttesünk, amely a Credobus Tehetségközpont legjobbjait verte remek játékkal.
Újabb győzelem

 

 

VFC USE-Credobus

1-0 (1-0)

Veszprém. V.: Bódi. VFC USE: Palotai – Kelemen, Varsányi, Mustos, Takács, Bényi P., Benedek, Kőrösi, Pap. Csere: Redling, Kovács B., Finta Be., Fehér, Csifcsák. Edző: Bényi Kálmán.

Credobus Tehetségközpont: Sándorfi – Fekete, Németh-György, Stuth, Csörgő, Frank, Vér, Sipos, Kovács E. Csere: Stinner, Kompis, Farkas-Pohárnok, Jambor. Edző: Jasarevic Mahir.

Gólszerző: Takács 18.

Bényi Kálmán: - Nagy meglepetést nem okozott ellenfelünk, hiszen az előző évben többször összecsaptunk már egymással. Tudtuk, hogy a mosoniak hátul rendkívül masszívak, és a mezőnyben is kőkeményen állnak bele a párharcokba. A srácok úgy kezdték a találkozót, ahogy azt kell. Mindenki éles volt, és törekedett az öltözőben megbeszéltek betartására. A mérkőzés egészére jellemző volt, hogy többet volt nálunk a labda, így főként a játéképítést tudtuk gyakorolni. Nagyon szép dolgokat láttam, remek mélységi átadásokkal játszottunk át sorokat, és találtuk meg a kilencesünket, amiből rendre veszélyesek tudtunk lenni. A 18. percben is egy ilyen szépen felépített akciót követően szereztük meg a győztes találatot. A védekező rész is nagyon rendben volt, jól hatástalanítottuk az ellenfél csatárait, szinte az összes levegőt elszívtuk előlük. A negatív és a pozitív átmeneteleknél is nagy százalékban jó döntéseket hoztunk, ez jól mutatta a fiúk koncentráltságát. Mindenkinél láttam a győztes mentalitást, a sikerbe mindenki beletette a magáét. Gratulálok a csapatnak!