2024.10.13. u14
Felvette a versenyt a listavezető és hibátlan Péccsel az U14-es csapatunk az országos alapbajnokságban, azonban a pontszerzés most elmaradt.
Jól harcoltak és szépen fociztak

PMFC-VFC USE

4-2 (2-0)

Pécs. V.: Gazdag. Pécsi MFC: Kovács T. – Csonka, Győri, Nóránt (Kovács R. 70.), Juhász, Molnár (Szigethi 58.), Csiszár (Marosvölgyi 70.), Bátori (Szakály 58.), Kincses (Benke 70.), Bohner, Wéber (Csőke 41.). Edző: Koller Krisztián.

VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Redencki (Máté 41.), Molnár M., Halmágyi (Radics 50.), Horváth Cs. (Grósz 70.), Pap (Sánta 50.), Molnár K., Kuti (Gergely 41.), Kálmánfi. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Nóránt 21., 36., Csőke 51., 65., ill. Gergely 62., Buda 72.

Nagy László: - Az eddig hibátlan listavezető Pécs vendégei voltunk. Nagyon jól kezdtük a találkozót, már a 2. percben egy remek mélységi kiugratás után találtuk el a kapufát. Az első félidőben magabiztosak voltunk, élveztük a játékot, szemre is tetszetősen fociztunk, jól építettük támadásainkat, azokat sok esetben be is fejezve. Megfelelően agresszívek voltunk védekezésben, nagyon jól mentünk bele a párharcokba, átmeneteink gyorsak voltak és hatékonyak, nem tudott velünk mit kezdeni a Pécs. Sajnos azonban a 21. és a 36. percben helyzet nélkül szerezte meg a vezetést az ellenfelünk, így hátrányban vonultunk szünetre. A pihenőben elmondtam a fiúknak, hogy a látottak alapján meg vagyok győződve arról, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, hiszen teljesen egyenrangú ellenfelei vagyunk a PMFC-nek. A második játékrészt ugyanott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Lehetőségeink itt is bőven akadtak, hol az ellenfél kapusa védett, hol a kapufa segítette ki őket. Hátul nagyon stabilak voltunk, középpályán jól osztottuk el a területeket, nyomás alatt is remek döntéseket hoztunk. Cserejátékosainkkal elöl sebességben ellenfelünk fölé nőttünk. Nagyon érett a szépítő találatunk, sajnos újra a Pécs talált be, majd innen felváltva estek a gólok, a vége 4:2 lett. Összegezve, a csapatunk az eredményességen kívül minden tekintetben felvette a versenyt a bajnokesélyessel egy nagyon jó iramú mérkőzésen, és a látottak alapján akár fordítva is lehetett volna a végeredmény.