2024.10.14. u16
Két kiállítást, egy súlyos sérülést, három vendéggólt is hozott a hétvégi U16-os bajnoki a regionális pontvadászat kiemelt nyugati csoportjában, így sajnos pont nélkül maradtak a mieink.
Az akarat hiányzott

VFC USE-Tatabánya

0-3 (0-2)

Veszprém. V.: Sárközi. VFC USE: Végh (Lendvai 51.) – Mayer, Marosvölgyi (Szakács 51.), Magyar, Kovács K. (Köcski 51.), Kaszás, Zeke (Lunka 18.), Doma, Horváth B., Sipos (Buvári 78.), Bogdán. Edző: Boromisza Dániel.

Tatabányai SC: Lovas (Pénzelik 46.) – Alexovics, Gerecs, Lehoczki, Járóka, Varga M. (Juhász 59.), Szekeres (Venczák-Csobolyó 67.), Hrin, Szabó D., Németh-Nagy (Varga T. 51.), Horthy. Edző: Wéber Balázs.

Gólszerzők: Horthy 5., Hrin 23., Varga M. 50.

Kiállítva: Kaszás 42., ill. Szabó D. 88. percben.

Boromisza Dániel: - Amíg nem vesszük komolyan a mérkőzéseket, nem koncentrálunk megfelelően és nincs akarat, addig nem lesz eredmény. Nem elég az, ha edzésen "villogunk", azt át kell menteni a mérkőzésre is. Teljesen megérdemelt a Tatabánya győzelme, akarták ezt a három pontot, megtettek érte mindent. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, és a vereség nem az ő hibája, de egy 19 éves rutintalan bírót, akinek nem volt egyetlen jó ítélete sem, miért csak egy partjelző segíti? Illetve Zeke Domának gyors felépülést, kitartást kívánok, nagyon bízom benne, hogy minél hamarabb újra köztünk lesz.