2024.10.14. u13
Két azonos képességű alakulat közül a helyzeteivel jobban sáfárkodó Gyirmót legyőzte az U13-as gárdánkat az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Azonos erők csatáztak

Gyirmót SE-VFC USE

2-0 (0-0)

Gyirmót. V.: Tuider. Gyirmót SE: Papp – Ferencz, Fekete, Henye, Vigh, Háczky, Juhász, Nádasdi, Finta Bo. Csere: Savanyó, Németh V., Kiss M., Mondovics, Pándorfalvi, Wolf. Edző: Stark Péter.

VFC USE: Gombos – Mustos, Redling, Takács, Bényi P., Benedek, Kőrösi, Fehér, Csifcsák. Csere: Kelemen, Varsányi, Kovács B. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Wolf 62., Ferencz 78.

Bényi Kálmán: - Két hasonló képességű csapatot láttam ma a pályán, és érezhető volt, hogy aki az első gól be tudja valahogy gyötörni az ellenfél kapujába, az fogja megnyerni a találkozót. Az első negyedünk az alkalmazkodásról szólt. Alkalmazkodnunk kellett a rendkívül vizes élőfüves pályához. Ebben a játékrészben többet volt a hazaiaknál a labda, szélső bontásokat követő beadásokból többször is zavart tudtak kelteni a kapunk előterében. Mi főleg kontrákból veszélyeztettünk, a befejezéseink, azonban elég gyatrára sikeredtek. A folytatásban annyit változott a játék képe, hogy a labdabirtoklás 50-50 százalék lett, és egy ki-ki meccs alakult ki. A találkozót végül egy jól eltalált lövéssel, és egy oldalszabadrúgást követő fejessel fordította a maga javára a Gyirmót. Nagyot küzdöttek a fiúk, viszont kevesen tudtak olyan produkcióval előrukkolni, ami a végső győzelemhez kellett volna. Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen csak egy kicsi plusz hiányzott a mai napon (főleg a befejezéseknél), azt viszont már többször bizonyították a srácok, hogy ez bennük megvan.