2024.10.19. u17
Mindent megtett az U17-es csapatunk a III. Kerület ellen, de ezúttal nem termett babér Kozma Csaba tanítványainak.
Emelt fővel veszítettek

VFC USE-III. Kerületi TVE

1-3 (1-1)

Veszprém. V.: Tóth B. VFC USE: Major – Wittmann, Zsámpár (Budai 62.), Horváth P., Albrecht, Hideg, Molnár (Gadanecz 81.), Orvos-Nagy, Lencsés, Eichberger, Szalay. Edző: Kozma Csaba.

III. Kerületi TVE: Óber – Fehér, Valent, Bálint, Farkasházy (Orosz 46.), Gosztola, Tóth M., Gyenes (Giambertone 81.), Borsay (Tóth B. 67.), Dajka (Kónyi 86.), Várkonyi. Edző: Augusztini Gábor.

Gólszerzők: Hideg 37., ill. Borsay 31., Dajka 49., Tóth B. 72.

Kozma Csaba: - Az ellenfél eddigi eredményei nem tükrözték hűen a tudásukat. Tavaly is az utolsó fordulóban dőlt el, hogy nem ők nyerték meg a bajnokságot. Senki nem igazolt el tőlük. Biztos voltam benne, hogy minden játékosomnak a maximumot kell nyújtania. Nagyon jó mérkőzésen, a látottak alapján, a Kerület megérdemelten nyerte meg a találkozót. Semmi esélyt nem adtak nekünk arra, hogy ki tudjunk bontakozni. Ennek ellenére elkerülhető gólokat kaptunk. Voltak időszakok amikor mi tudtuk irányítani a játékot, de az ellenfél kapuja felé a mai nap nem voltunk hatékonyak. A játékosok mindent megtettek a jó eredmény eléréséért, de ma a Kerület jobb volt nálunk.