2024.10.21. u14
Sajnos a legutóbbi bajnokiján egyáltalán nem volt szerencséje az U14-es csapatunknak az országos alapbajnokság nyolcadik fordulójában és hazai pályán szenvedett vereséget.
Nem csüggednek

VFC USE-Gyirmót

3-6 (0-3)

Veszprém. V.: Török. VFC USE: Palotai – Szilágyi G., Buda, Hajdu (Sánta 46.), Molnár M., Horváth Cs. (Pap Z. 58.), Molnár K. (Kuti 58.), Máté (Redencki 46.), Vörös, Gergely, Kálmánfi (Grósz 69.). Edző: Nagy László.

Gyirmót: Kaszás (Horváth M. 77.) – Gere, Tompos, Pfening, Vécs, Hadarics (Nemes 63.), Henye, Balogh, Laffer (Vigh 77.), Kukorelli, Szabó D. (Ferencz 70.). Edző: Bagó Bonifác.

Gólszerzők: Vörös 47., 65., Horváth Cs. 57., ill. Vécs 10., Pfenning 14., Kukorelli 23., 68., Gere 50., 80.

Nagy László: - Hazai pályán elsődleges célunk a három pont megszerzése volt, ennek megfelelően készültünk a találkozóra. Jól indult a mérkőzés, hiszen a középkezdés után vezetett akció végén közel jártunk a gólszerzéshez. Sajnos a 10. percben egy távoli pontrúgásból megszerezte a vezetést a Gyirmót és ez meg is fogta egy időszakra a csapatot, az ellenfelet pedig felhozta és háromgólos hátrányban vonultunk szünetre. A második félidőben egy teljesen új csapatot láttam a pályán, aki mindenáron győzelemre törekszik még jelentős hátrányban is. Rengeteg helyzet mellett három gól sikerült szereznünk, szinte csak az ellenfél térfelén folyt a játék, de a Gyirmót is ismét triplázott, így vereség lett a vége. Sajnos egy olyan sorozatban vagyunk, ahol az ellenfelek helyzet nélkül lövik a gólokat, nekünk pedig rengeteg kidolgozott lehetőség szükséges egy-egy találathoz. Bizalmam töretlen az irányban, hogy az életkori változások pozitív változása után az ilyen találkozókat hazai pályán nagy százalékban mi fogjuk megnyerni. A gyerekek ma is jól futballoztak, főleg a második félidőben, így nagyon jól szolgálta a mérkőzés az egyéni fejlődésüket. Nem csüggedünk, dolgozunk tovább.